Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Πως βρίσκουμε τον πάροχο ενός σταθερού ή κινητού τηλεφώνου.


Πολλές φορές χρειαζόμαστε να μάθουμε, για διάφορους λόγους και συνήθως για εκπτώσεις και για διάφορα "πακέτα" , σε ποιον πάροχο ανήκει ένας αριθμός σταθερού ή κινητού τηλεφώνου
Κι αυτό γιατί λόγω φορητότητας το «697……….» δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πάροχος είναι η Cosmote όπως και το «694……….» δε σημαίνει απαραίτητα ότι πάροχος είναι η Vodafone ή το «693………..» ότι πάροχος είναι η Wind.
Στον παρακάτω σύνδεσμο πολύ απλά και εξαιρετικά εύκολα χρησιμοποιώντας την ειδική εφαρμογή που ανέπτυξε στη σελίδα της η ΕΕΤΤ και η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε σε ποιο δίκτυο ανήκει ο αριθμός που καλούμε ή που μας έχει καλέσει. 
Να σημειωθεί ότι η αναζήτηση μπορεί να γίνει μόνο για 10-ψήφιους αριθμούς και όχι για σύντομους κωδικούς (αριθμούς που αρχίζουν από 1 ή από 54), ή αριθμούς της σειράς 807. 
Πατήστε εδώ για να δείτε σε ποιόν πάροχο ανήκει ο αριθμός που μας κάλεσε ή που θέλουμε να καλέσουμε. Μερικά παραδείγματα φαίνονται παρακάτω: