Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και ΜΑΪΟ 2023.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ : 37 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ 3 ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΓΙΑ 522 ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝ ΒΟΛΟΥ: "Πραγματικές Μόνιμες θέσεις Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ΓΝ Βόλου".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝ ΒΟΛΟΥ: "Πραγματικές Μόνιμες θέσεις Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ΓΝ Βόλου". 


Από την εφαρμογή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 
https://www.apografi.gov.gr/ 
ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

αντλήθηκαν σήμερα 14/8/2024 οι ακόλουθες πληροφορίες που αφορούν τις θέσεις της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας σε Μόνιμο προσωπικό που υπηρετεί στο Νοσοκομείο μας.
Επειδή δημοσιεύματα της Διοίκησης παρουσιάζουν μία εικόνα με κάποιους τυχαίους και φουσκωμένους αριθμούς εργαζομένων, παρακάτω ακολουθεί "η Αλήθεια" και τα πραγματικά νούμερα του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανένα. 
Σύνολο προσωπικού:


  












Οι Αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. 
Η διοίκηση που οφείλει δεκάδες οφειλόμενα Ρεπό και Άδειες του 2022, 2023 και 2024 στους εργαζόμενους που έχουν βάλει πλάτη και συνεχίζουν να βάζουν, για να λειτουργεί "Απρόσκοπτα " κατά τα λεγόμενα του Υπουργού το Νοσοκομείο δεν αντέχουν άλλη κοροϊδία.

Δώστε άμεσα και "με άνεση όπως γράφετε" τα οφειλόμενα ρεπό και τις άδειες που οφείλονται. Δεν μπορείτε να τα δώσετε, και αυτό το γνωρίζετε και παραβιάζετε καθημερινά την εργατική Νομοθεσία και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Πατάτε στο φιλότιμο των εργαζομένων. Πόσο νόμιμα είναι τα προγράμματα όταν οι εργαζόμενοι δεν παίρνουν ούτε τα 2 ρεπό της εβδομάδας; Πόσο νόμιμα είναι τα προγράμματα όταν δεν μεσολαβούν οι αναγκαίες ώρες ανάπαυσης    

Τα προγράμματα δεν βγαίνουν γιατί δεν φτάνει το προσωπικό, και για να πάρει κανονική άδεια κάποιος Συνάδελφος, μένει πίσω κάποιος άλλος χωρίς τα ρεπό της εβδομάδας. Αυτή είναι η πραγματικότητα που ζούμε στο Νοσοκομείο και οφείλουμε να την αναδείξουμε. 

Η Λειτουργία του Νοσοκομείο είναι προβληματική και δεν αρμόζει στους πολίτες του Βόλου που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν. 

Οι θέσεις που δόθηκαν στο Νοσοκομείο μας από τις 3 τελευταίες προκηρύξεις (7Κ/2022 5Κ/2023 και 2Κ/2024) είναι ελάχιστες σε σχέση με τις μόνιμες ανάγκες του Νοσοκομείου και δεν απορροφούν ούτε το πλήθος του επικουρικού προσωπικού και των άλλων συμβασιούχων του Νοσοκομείου που ήρθαν να βοηθήσουν για τον COVID, ούτε τις πολλές αποχωρήσεις και συνταξιοδοτήσεις του Προσωπικού. Στις προκηρύξεις βλέπουμε πάντα να προηγούνται αλλά Νοσοκομεία και με λιγότερες κλίνες!! 

Στις 106 θέσεις (στις 266 θέσεις υφιστάμενες κενές) που ζήτησε το Νοσοκομείο μας από τον ετήσιο προγραμματισμό προλήψεων του 2023 για 17 μόνο ειδικότητες (όχι για όλες τις ειδικότητες, έτσι κρύβονται τα τεράστια οργανικά κενά), πήραμε 5 θέσεις!! Τεράστια επιτυχία!! Οι οποίες θα ολοκληρωθούν σε δύο χρόνια με τους ρυθμούς του ΑΣΕΠ.

Η συμπλήρωση του Μόνιμου προσωπικού γίνεται με συμβασιούχους πολλαπλών ταχυτήτων και δικαιωμάτων και εργολαβικούς σε καθαριότητα, φύλαξη και τεχνική υποστήριξη. Η παρουσία όλων αυτών και η συνέχιση των συμβάσεων τους είναι επιβεβλημένη και μαρτυρά τις τεράστιες ανάγκες του Νοσοκομείου που με τέχνη και ψέματα προσπαθείτε να κρύψετε.

Στα Μαγειρεία του Νοσοκομείου εργαζόμενοι Μάγειρες έχουν ξεπεράσει τον ένα μήνα συνεχούς εργασίας  χωρίς ρεπό, ως σύγχρονοι σκλάβοι, πότε σκοπεύετε να πάρετε επιπλέον προσωπικό όταν πέσουν από τα πόδια τους; Την απόφαση να πάρετε προσωπικό από τους ανέργους του ΟΑΕΔ ηλικίας 55+ γιατί την καθυστερείτε; Πέρασε ένας μήνας από την μη ανανέωση σύμβασης και παραίτηση δύο Μαγείρων και  ακόμη τίποτα.  

Τέλος, γιατί αποφεύγετε την δημοσιοποίηση του ετήσιου Προγραμματισμού μόνιμων προσλήψεων του 2025;