Joseph Pulitzer, 1847-1911 Αμερικανός εκδότης
Όταν οι αντίπαλοι μας επιδιώκουν τον Κομματικό Συνδικαλιστικό Πόλεμο, εμείς ζούμε και εργαζόμαστε για την Εργασιακή Ειρήνη.

_

_

Συνολικές προβολές σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ από 2012 εώς και 5ο 2023.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Εκδόθηκε το ΦΕΚ για το επικουρικό προσωπικό στα Νοσοκομεία.

Καθορισμός της διαδικασίας πρόσληψης του λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού, της κατάρτισης και τήρησης ηλεκτρονικών καταλόγων, της υποβολής αιτήσεων και ελέγχου δικαιολογητικών, των κριτηρίων, της μοριοδότησης και των προσόντων κατά κλάδο και ειδικότητα.

Τα Νοσοκομεία μπορούν να προσλαμβάνουν για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών τους, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων και εάν περιγράφονται στους οργανισμούς, επικουρικό προσωπικό των κατηγοριών και κλάδων που περιλαμβάνονται στον πίνακα του παραρτήματος της παρούσας, από τους ηλεκτρονικούς καταλόγους που τηρούνται στις Δ.Υ.ΠΕ.

ΜΕ την απόφαση Αριθμ. Γ4β/Γ.Π. οικ. 7980 ΦΕΚ( ΤΕΥΧΟΣ Β' αρ.460 14/2/2020), καθορίζεται η διαδικασία πρόσληψης του λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού, για να δείτε το ΦΕΚ πατήστε εδώ.  

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ. 
Για μήνες μας υπόσχεται άμεση ενίσχυση με 4 άτομα επικουρικό προσωπικό για τα πλυντήρια, του Νοσοκομείου μας, από τους προηγούμενους πίνακες της ΥΠΕ, περιμένοντάς την υπογραφή της ΠΥΣ.   
Αλλά όπως αναφέρει το νέο φεκ: 
Από την έναρξη ισχύος της παρούσας, η Γ4β/Γ.Π. οικ. 50604/1-7-2018 (Β ́ 2607) υπουργική απόφαση παύει να ισχύει.
Αυτό σημαίνει επιπλέον καθυστέρηση για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου μας. 

Για μόνιμο προσωπικό κύριοι της Κυβέρνησης τι χρονοδιάγραμμα έχετε?